Menu Sluiten

Olymp

OLYMP overhemden zijn populaire shirts.
Het assortiment business overhemden is breed, en bestaat uit onder meer uit de zeer slanke body fit shirts, de iets getailleerde Luxor modern fit en de ruimere Luxor comfort fit hemden. De Luxor overhemden zijn strijkvrij. De overhemden van dit mannenmode merk hebben een uitstekende pasvorm, zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en passen zeer goed bij de huidige modetrends.
Het aanhoudende succes van OLYMP als toonaangevende overhemdenfabrikant wordt bepaald door compromisloos kwaliteitsbewustzijn van materiaal en verwerking, uitstekend draag- en onderhoudscomfort evenals een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. En natuurlijk een goede neus voor overtuigende modetrends.
Deze kwaliteitscriteria zijn van toepassing voor het hele productpalet van OLYMP: exclusieve herenoverhemden voor op het werk en in de vrije tijd, pullovers, knitwear, sweat en machinaal gebreide artikelen, dassen, poloshirts en T-shirts.
Een bijzonder revolutionaire nieuwe ontwikkeling was het strijk- en kreukvrije zakelijke overhemd OLYMP Luxor van puur katoen: gewoon wassen, drogen, aantrekken. OLYMP Luxor vormt de garantie voor een kreukvrij voorkomen op kantoor en elders, bijvoorbeeld tijdens een diner met het bedrijf of op een borrel na het werk. Een miljoenvoudige bestseller wereldwijd en de ultieme zakelijke must voor succesvolle mannen in OLYMP.
Met de nieuwe lijn OLYMP Level Five ontwierp OLYMP speciaal voor de slanke en modebewuste man een bedrijfsoverhemd op een modieus, nieuw niveau. Het patroon die het lichaam accentueert, de modieuze verwerking, het hoge niveau weefsel van comfortabele stretch voor veel bewegingsvrijheid en gemakkelijk te strijken eigenschappen bieden alle voordelen waar een bij de tijd horende zakelijke garderobe aan dient te voldoen.
Naast de zakelijke overhemden vormen ook de casual hemden voor vrije tijd en sport een typisch productsegment voor OLYMP. Want ook buiten het zakenleven hoeven mannen bij OLYMP niet af te zien van modieuze eisen of zelfs kwaliteit. 
Met jaarlijks vier nieuwe modecollecties en een blijvende beschikbaarheid aan standaardartikelen en basics laat OLYMP geen wens voor de modebewuste man onvervuld. De nieuwste innovatie uit het huis OLYMP is de jonge overhemdenlijn OLYMP No. Six super slim. De door de mode bepaalde verjonging van het silhouet ondersteunt de accentuering van het lichaam van atletische en sportieve mannen.