Menu

State of Art

 
State of Art Menswear
Een echt Nederlands kledingmerk. In 1936 startte Albert Westerman sr. samen met zijn zus een breiatelier in Lichtevoorde waar babykleding werd gemaakt.. Tussen 1975 en 1980, toen Albert Westerman jr. eenmaal was aangesteld als algemeen directeur, is het roer omgegooid. De fabriek stapte over naar het produceren van bovenkleding voor kinderen en volwassenen.
 
Vanaf 1986 werd kleding uitgebracht onder de naam State of Art. Later werd besloten dat met dit merk de wereld moest worden veroverd. Alles vanuit dezelfde locatie in Lichtenvoorde. Jaarlijks ontwikkelt State of Art acht collecties kleding voor mensen met een actieve lifestyle.
 
De passie voor stijlvolle modern-classicskleding in combinatie met bijvoorbeeld de klassieke autosport valt al jaren in de smaak en de liefde voor klassiekers zit in de genen van het merk verankerd. Met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode is State of Art  ‘a statement of style’.
State of Art ontwikkelt kleding voor de sportieve mens. Stijlvolle moderne kleding, wordt gecombineerd met de klassieke autosport bij State of Art. Met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode blijft State of Art ook de vele komende jaren nog een statement binnen de mode.