Menu Sluiten

Gabba

 
 
 
GABBA-JEANS
Als je je GABBA-jeans aantrekt, draag je meer dan zomaar een spijkerbroek. Al meer dan 30 jaar ontwerpen we jeans die passen bij de trend van vandaag en de stijl van morgen bepalen.

GABBA-jeans zijn meer dan alleen hoogwaardige materialen, unieke wassingen en doordachte aandacht voor detail. Het is een toewijding aan denim, het is de perfecte pasvorm en het is een authentieke uitdrukking die je met trots draagt.
GABBA-jeans – perfectie sinds 1983
Soms gebeurt het meest verbazingwekkende als je je spijkerbroek aantrekt. Ze zijn perfect, ze laten een klassiek wit T-shirt er duizend keer cooler uitzien en ze geven je dat extra zelfvertrouwen waardoor je straalt. Met GABBA Jeans is het niet alleen soms. Het is elke keer.

.
Al meer dan 30 jaar transformeert Gabba ruwe kwaliteitsmaterialen in modieuze ontwerpen, variërend van zwarte of blauwe tinten tot groene of grijze kleuren met raw wash-effecten, de perfecte turn-up en nog veel meer.
Een pasvorm voor iedereen
Wat maakt een nieuwe jeans de beste in je garderobe? Is het de prijs of het merk? Niet noodzakelijk.

Als je het ons vraagt, is het het gevoel dat de individuele jeans biedt als je ze draagt. Het gevoel verschilt van persoon tot persoon, maar iedereen is het erover eens dat comfortabele stoffen en de toevoeging van elasthaan wonderen doen voor de beweging en de pasvorm. Sommigen geven de voorkeur aan een skinny fit, anderen houden van het gevoel van een regular fit en sommigen zweren bij een lossere pasvorm, zoals een relaxed taps toelopend model. Welke pasvorm je ook verkiest, wij hebben het in ons assortiment – zodat je elke keer weer het juiste gevoel uit je favoriete GABBA-jeans haalt.

Vanzelfsprekend heeft Gabba oog voor een design dat ook bij je andere favoriete items te gebruiken is. Met een combinatie van comfort en modern design kun je je GABBA-jeans gemakkelijk combineren met een mooi shirt, T-shirt of sweater terwijl je de stad gaat veroveren