Menu Sluiten

Business Outlet

Business outlet den haag

Wij gaan onze benedenverdieping reorganiseren!

 

Heb je langzaam weer een nieuw kostuum, colbert en/of overhemd nodig voor je werk, bruiloft of een andere gelegenheid? Profiteer dan nu van onze Business Outlet!

Kostuums van Roy Robson en Carter & Davis,

colberts van Digel, Carter & Davis en Blue Industry,

Shirts van Olymp en John Miller

met mooie kortingen!

 

kostuum roy robson carter en davis
colbert digel carter en davis den haag
shirts john miller sale den haag
Pakken maken de gentleman
Het gezegde gaat natuurlijk als volgt: de kleren maken de man. Toch zou je ook kunnen stellen dat goede pakken van iedere man een heer maken. Marcel by Middeldorp. Wanneer een pak een geschikte pasvorm heeft en als gegoten zit, kan iedere man zichzelf transformeren tot een heuse gentleman. Daarom heeft Marcel by Middeldorp een zeer groot assortiment aan pakken mix & match van Roy Robson, modische kostuums van Carter & Davis en Benvenuto. Hierdoor is er voor elke man wel een geschikt pak te vinden.
Maat en Pasbereik van de pakken
Niet iedere man is hetzelfde en heeft daardoor ook dezelfde maat. Daarom biedt Marcel by Middeldorp in Den Haag een breed scala aan van verschillende maten pakken. Hierdoor is jouw maat altijd beschikbaar. Het pasbereik loopt van maat 46 tot en met maat 62. Daarnaast lopen de lengtematen van 90 tot en met 118 en de breedtematen van 23 tot en met 33. Uiteraard is er ook nog een keuze wat betreft materiaal en kleur. Hierdoor is er bij Marcel by Middeldorp altijd wel een tijdloos pak te vinden dat vrijwel iedere man past!